Vår vision är tradition & kvalité

Vår butik är inredd i gammal stil med moderna inslag, där vitt möter svart & gammalt möter nytt har polkagrisens ränder en naturlig plats. Hos oss kan du även se tillverkningsprocessen där produktion sker på traditionellt vis av erfarna bagare, precis så som man gjorde förr i tiden! 

Almas Polkagriskokeri är ett familjeföretag som tillverkar och säljer polkagrisar och annan konfektyr. Butiken är belägen på Grännas huvudgata Brahegatan, där du även kan hitta flera vackra byggnader samt strosa runt i en stad fylld med fantastisk historia. Grännas kultur, historia och traditioner försöker vi bevara och framhäva i vår butik genom våra produkter. Vår ambition är att ge varje kund känslan av att du handlar ett gediget hantverk gjort på traditionellt vis. 

Varför vi heter Almas Polkagriskokeri är för att hylla det faktum att detta hantverk var skapat av en kvinna, nämligen Amalia Eriksson. Med Amalia i åtanke föll namnvalet alltså på Almas, vilket också på något sätt förmedlade samma känsla, men utan att göra intrång på hennes arv. Genom Almas vill vi därmed sätta vår egen prägel på detta varumärke, där vi både kan ta till vara på Amalias arv men samtidigt gå vår egen väg!